Top 3: buitensporten

Hardlopen

woensdag 13 maart - 08:33

De lente komt eraan! Dat betekent dat je weer lekker buiten kunt sporten. Misschien vraag jij je af: welke sport moet ik dan doen? Wij hebben een lijstje gemaakt met drie leuke buitensporten voor jou.

Buiten sporten is natuurlijk veel lekkerder dan binnen in een hal. Als je in de buitenlucht kunt sporten is dat soms ook nog gezonder, want je krijgt meer zuurstof én van zonlicht krijg je ook extra energie. Lekker naar buiten dus!

Fietsen

Wil je lekker de wind door je haren voelen? Stap dan op je racefiets, mountainbike of normale fiets. Er zijn in Zwolle en in de buurt genoeg mooie fietsroutes te vinden. Halverwege met het lekkere weer een koffie op het terras, heerlijk!

Wil je graag wielrennen en weet je niet waar je moet beginnen? Dan zijn er wielrenclubs waar je je bij aan kunt sluiten. Kijk dan eens bij 'de Hanzerenners' of de wielrenclub 'Gazgas'. 

https://www.hanzerenners.nl/

https://www.gazgas.cc/

https://www.gazgas.cc/

Golf

Golf is natuurlijk een echte buitensport. In een groene en rustige omgeving sla jij lekker een balletje en wandel je naar de volgende hole. Genieten van de zon op je gezicht. Op sociaal vlak is golf ook een goede sport. Tijdens dat je golft heb je ook genoeg tijd om bij te kletsen.

Benieuwd waar in Zwolle je kunt golfen? We hebben een mooie club: https://www.golfclubzwolle.nl/


Hardlopen

Als het weer beter wordt, de zon meer gaat schijnen, maar ook alles weer in bloei gaat staan. Dan is het heerlijk om een rondje te gaan hardlopen. Ga lekker de natuur in. Loop je hardloopronde een keer in het bos of langs het water. 


Ook komen er weer verschillende hardloopwedstrijden aan richting de lente/zomer. Stel je wil daar voor oefenen zijn er ook verschillende clinics om aan mee te doen. Klik voor de clinics hier: https://www.zwollesport.nl/ver...

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen

Volg ons op social media